Danmarks bedste tagrenderens tilbud

Få Danmarks bedste tagrenderens tilbud hos rensetilbud.dk. Vi har samlet de mest pålidelige firmaer med gode kundeanmeldelser, som udfører professionel tagrenderens hos private. Det gør det nemt at indhente uforpligtende tilbud fra flere firmaer, så du hurtigt kan finde den mest konkurrencedygtige pris på rensning af dine tagrender.

Få tilbud på professionel tagrenderens

Her finder du vores anbefaling af firmaer til professionel tagrenderens. Alle er troværdige firmaer med høj kundetilfredshed, konkurrencedygtige priser, og min. 10 års erfaring. Husk at alle opgaver er forskellige. Derfor anbefaler vi at du indhenter tilbud fra min. 3 firmaer. På den måde sikrer du dig, at du får den bedst mulige pris på netop din opgave.

Pris: fra 950 kr. op til 30 m

Pris: 1195 kr. op til 300 m2 og 4 meters højde

Pris: 3 meters højde 1250 kr. op til 200 m2 tag – 6 meters højde 1750 kr. op til 200 m2 tag – 9 meters højde 2250 kr. op til 200 m2 tag

Pris: Fra 1495 kr. op til 30 m og 4 meters højde

Indholdsfortegnelse

Sådan finder du det bedste tilbud på tagrenderens

De hyppigere skybrud og kraftigere regnskyl, vi får flere og flere af, sætter tagrenderne på din bolig under pres. Så er de flydt med visne blade, nedfaldne kviste og grene eller andet skidt, øges risikoen for at regnvandet enden løber ind under taget og ind i tagkonstruktionen. Eller ned ad facaden, så den bliver fugtig – og risikoen for at puds og fuger løsnes og falder af, bliver meget større. Sat at der opstår frostsprængninger, som i værste fald giver sætningsskader, når det bliver frostvejr om vinteren.

Samtidig presser de større vandmængder mere skidt og større grene og kviste ned i nedløbsrørene, så der er større risiko for, at de stopper til. Eller ned i rensebrønden, så den i værste fald også stopper.

Derfor er et en god ide, løbende at få foretaget en rensning af tagrenderne. Enten ved at du selv kravler op og gør det. Eller ved at hyre et firma, som kan klare opgaven fra jorden. Og samtidig inspicerer tagrenderne med et lille videokamera, som sidder på udstyret.

 

Kan du ikke bare rense tagrenderne selv?

Selvfølgelig er det billigste, at du selv foretager tagrenderens på din bolig. Det er en forholdsvis enkelt, men desværre oftest også ret beskidt opgave. Den kan f.eks. foretages med en særlig tagrenderenser med en lang stang, så du kan gå rundt nede på jorden og rense tagrenderne.

Ulempen ved denne metode er, at alt skidtet fra tagrenderne falder ned og lægger sig i et eventuelt bed eller på gangarealet lige foran huset. Eller rammer dig. Derfor giver denne metode mere arbejde, fordi du efterfølgende skal fjerne skidtet fra jorden. Samtidig kan du nemt komme til at beskadige tagrenderne – eller gøre eksisterende skader værre – fordi du ikke kan se, hvad der ligger i tagrenden, når du renser den fra jorden af.

Så sviner det mindre, og giver dig bedre oversigtsforhold, hvis du kravler op på en stige, og renser indholdet i tagrenderne ned i en spand med en særlig renseske. Men det kan også give problemer. For uden nogle særlige ben på stigen, som kan holde den ud fra væggen, øger du risikoen for at lave små skader på et eventuelt pudslag på facaden. Eller beskadige tagrenden med stigen. Og så skal stigen oftest flyttes utallige gange undervejs, ligesom du skal lige så mange gange op og ned ad stigen, som du flytter den. Mindst.

Altså er det både et besværligt, anstrengende og beskidt arbejde at rense dine tagrender selv. Som tilmed øger risikoen for at beskadige tagrende eller facade, uanset hvordan du udfører det.

 

Kan jeg ikke bare købe en tagrenderenser robot?

Vil du slippe for besværet med at foretage tagrenderens, kan du også overveje at købe en tagrenderenser robot. Den koster et par tusinde, og kan rense tagrenderne lige så tit, som der er brug for – uden at du skal andet end at lade robotten om. Og sætte den op og køre oven på tagrenderne.

For selve robotten kan indstilles, så den har samme bredde som tagrenden. Og kører hen langs tagrenden på et sæt larvefødder – et på hver af kanterne af tagrenden. Foran har robotten et særligt, roterende renseværktøj monteret, som skubber skidtet op af tagrenderne.

 

Du slipper ikke for lidt arbejde

Altså ender du med at have alt skidtet liggende nede foran facaden. Og skal så selv rense det op.

Samtidig skal du op med en stige og sætte robotten op på tagrenden. Og op igen og hente den ned igen. For hver af de tagrender, der skal renses. Samt op og hjælpe robotten videre, hver gang der ligger noget i tagrenden, der er for tungt til, at den kan skubbe det ud.

Du kan også komme ud for, at den sætter sig fast i en samling nede i tagrenden. Eller bliver stoppet af et tagrendejern, der stikker lidt op over kanten på tagrenden. Det kan i værste fald afspore robotten, så den falder ned og beskadiges. Eller måske smadrer en rude på vejen ned.

Altså står du i princippet med de samme udfordringer, som hvis du rensede dine tagrender selv – plus en række nye. Men slipper for at gøre arbejdet selv. Hvis alt går som forventet.

 

Bestil professionel tagrenderens – og få uventede fordele

Vil du slippe for besværet – enten med selv at rense tagrenderne, eller få en tagrenderenser robot til at gøre det – kan du også vælge at få et tilbud på tagrenderens fra et professionelt firma.

De fleste sådanne firmaer anvender i dag en metode til tagrenderens, som benytter en støvsuger, der er kraftig nok til at suge både skidt, kviste og mindre grene op af tagrenden. Og samler det hele i en beholder, som sidder på støvsugeren nede på jorden. Derfor sviner denne metode minimalt.

Selve arbejdet foregår fra jorden af. Men fordi der sidder et lille videokamera ovenpå mundstykket på støvsugerrøret oppe i tagrenden, har medarbejderne fuld kontrol med, hvad der sker i tagrenden.

Det giver dig samtidig den fordel, at tagrenderenser-firmaet kan inspicere og opdage eventuelle skader på tagrenden, så de kan blive lavet. Og mange af firmaerne tilbyder også at udbedre eventuelle skader for dig.

Så udover, at du slipper for selv at skulle stå for rensning af dine tagrender, får du også et tjek af tagrendernes tilstand – og mulighed for at få vedligeholdt dem, så de ikke går i stykker. Med de udfordringer og skader, det kan give.

Samtidig kan metoden også anvendes, til at rense op i rensebrønden for enden af nedløbsrørene. Samt suge stoppede nedløbsrør fri for det skidt, som stopper dem.

 

Andre metoder til professionel tagrenderens

En anden populær professionel metode til rensning af tagrender foregår ved hjælp af højtryksrensning.

Her spules tagrenderne igennem med en højtryksrenser fra jorden af, så løsnet skidt og møg i tagrenden løber ned gennem nedløbsrørene. Firmaet løsner så enten nedløbsrørene for neden, så de kan opsamle affaldet fra tagrenden. Eller renser det op af rensebrønden for enden af nedløbsrørene.

Eventuelle større kviste, grene og andet større affald samler sig i enderne af tagrenden. Herfra kan det så fjernes, ved at en medarbejder kravler op på en stige, og samler det i en sæk eller stor spand.

Har du et stoppet nedløbsrør – eller et stoppet afløb fra rensebrønden – kan firmaet også spule det skidt ud af røret, som stopper for vandets afløb fra taget.

 

Få renset tagrender samtidig med, at du får renset taget

Metoden som bruger højtryksrensning tilbydes også tit som en ekstraydelse i forbindelse med tagrens. For når taget bliver renset med en højtryksrenser, er det vigtigt, at tagrenderne er rensede, så de kan lede rensevandet fra tagrensningen effektivt fra taget.

Så skal du have renset taget, vil tagrens-firmaet oftest først sikre sig, at dine tagrender er rene. Og give dig et godt tilbud på tagrenderens, hvis det ikke er tilfældet.

 

Hvordan finder du det bedste tagrenderens tilbud?

Men hvordan finder du ud af, hvem der renser tagrender i dit lokalområde?

En hurtig søgning på Google med ”Tagrenderens” og så dit bynavn, vil oftest tilvejebringe en række firmaer, som tilbyder professionel tagrenderens.

Men selv om du kan gå ind på deres hjemmeside, er det de færreste af firmaerne, som skilter med kundeanmeldelser. Eller er registreret på Trustpilot, så du kan se, hvordan folk vurderer deres arbejde.

Så når du sikkert har hørt alle mulige skrækhistorier om, hvordan brodne kar inden for stort set alle håndværk, snyder deres kunder, kan det være svært at svært at stole på de gode tagrenderens tilbud, du finder på denne måde.

Heldigvis er der også en anden og mere tryg mulighed.

For i listen øverst på siden finder du en liste over de firmaer i Danmark, som tilbyder professionel tagrenderens – og har fået gode anmeldelser fra deres kunder.

Listen er sorteret efter postnummer. Så kan du nemt finde frem til de tagrenderens-firmaer, der bor i nærheden af dig. På den måde kan du hurtigt finde og udvælge 3 firmaer, som kan give dig et tilbud på tagrenderens.

 

Hvorfor skal du altid indhente minimum 3 tilbud på tagrenderens

Men hvorfor skal du egentlig altid sørge for at spørge mindst 3 firmaer om tilbud på tagrenderens?

Jo, først og fremmest risikerer du ikke, at du kun får spurgt det eller de to dyreste firmaer om et tilbud, hvis du kun kontakter et eller to firmaer. For ligesom inden for alle andre håndværk, bestemmer det enkelte firma selv, hvor meget de tager for rensning af tagrenden.

Samtidig er tre firmaer lige præcis nok til, at du kan få et mere korrekt billede af prisniveauet for rensning af den mængde tagrender, som du har på din bolig.

Endelig får du typisk også flere forskellige bud på, hvordan rensningen af tagrenden udføres. Så selv om der stort set kun er to forskellige måder, som de professionelle tagrenderensere anvender, giver det dig mulighed for at vælge den metode, som du synes bedst om.

 

Tagrenderens på abonnement

Ligesom vinduespudsning tilbyder nogle firmaer også en abonnementsordning på rensning af tagrenderne. Her kommer firmaet fast en gang om året, og renser dine tagrender. Så er du sikker på, at du aldrig får problemer med at lede regnvandet af taget – heller ikke selv om der kommer flere skybrud hvert år. For netop skybrud er kendt for at lede endnu mere skidt ned i tagrenden.

Vælger du at tegne et abonnement på tagrenderens, får du typisk rensningen til en endnu lavere pris – og kommer sjældent til at betale for de prisstigninger, der oftest er på den slags arbejde. Eller får en garanti for, hvor høj prisstigningen maksimalt kan blive.

Så ved at vælge en mere fast løsning, kan du oftest få et endnu bedre tagrenderens tilbud.

 

Sådan vurderer du de tagrenderens tilbud, du får ind

For de fleste er det oftest prisen, der er det afgørende for, hvilket firma du vælger. Den beregnes typisk ud fra, hvor mange meter tagrende du har, der skal renses.

Så oftest kan du få prisen, med det samme du har fortalt, hvor mange meter tagrende du har. Altså bør du på forhånd have målt længden af de sider på huset, hvor der sidder en tagrende, før du ringer til firmaerne.

Typisk vælger firmaerne også at sende dig et skriftligt tilbud. Dels for, at de kan fortælle mere om sig selv, og hvordan de løser opgaven. Og dels for at oplyse dig om, hvad betingelserne er for tagrenderens tilbuddet. På den måde kan du bare underskrive tilbuddet, hvis det er det, du vælger, og sende det underskrevne tilbud retur. Så fungerer det som en kontrakt på arbejdet.

Det giver dig lidt flere informationer at vurdere den enkelte tilbud på tagrenderens på. Og jo flere informationer du har at basere dit valg på, jo mere velinformeret en beslutning kan du træffe. Og jo mindre er risikoen for, at du får valgt et fupfirma – som netop oftest giver en pris, der ligger langt under prisniveauet i markedet.

Derfor bør du altid sikre dig, at du har fået oplysninger om:

  • Firmaets erfaring og ekspertise: Hvor længe har firmaet været i branchen? Og har det erfaring med rensning af tagrender på huse med en tagkonstruktion og byggestil som det, du har?
  • Udstyr og metoder: Hvilken type udstyr bruger firmaet til rensning af tagrender? Og hvilken metode bruger de, og hvorfor har de valgt den?
  • Vilkår og betingelser: Fremgår vilkår og betingelser for tilbuddet på tagrenderens ikke af selve tilbuddet, bør du spørge ind til dem. Så ved du præcist, hvad du siger ja til, og undgår kedelige overraskelser, hvis der skulle gå noget galt.
  • Garanti: Giver firmaet nogen form for garanti på deres arbejde? Og hvad sker der, hvis der opstår problemer efter rensningen? Eller du opdager, at firmaet har beskadiget tagrenderne i forbindelse med arbejdet? Eller måske er skyld i, at der er rendt vand fra rensningen ind på loftet
  • Forsikring: Har firmaet en ansvarsforsikring, der dækker eventuelle skader på din ejendom? Og eventuelle skader på jeres medarbejdere under arbejdet?
  • Sikkerheden: Hvordan med sikkerheden – både for medarbejderne i firmaet og for dine tagrender, facaden og vinduerne?
  • Hvornår har de tid: Mange firmaer som udfører professionel tagrenderens, har typisk travlt hen over foråret og sommeren. Men har tit mindre travlt efterår og vinter. Derfor er priserne tit lavere der. Så kan du vente til det bliver efterår?
  • Hvad er inkluderet: Hvad er der helt præcist inkluderet i arbejdet? Kun selve rensningen? Eller er en inspektion af tagrenderne også med i prisen?
  • Tillægsydelser: Tilbyder firmaet tv-inspektion af tagrenderne? Eller at udbedre eventuelle skader, som opdages undervejs. Eller tilbyder de også løbende vedligehold og rensning af tagrenden – f.eks. i forbindelse med abonnement på tagrenderens.
  • Miljøhensyn: De fleste går i dag op i, at de firmaer de vælger, bruger miljøvenlige produkter og metoder til rensning af tagrenderne. Så fremgår det ikke af tilbuddet, bør du også spørge ind til det.
  • Betalingsbetingelser: Hvad er firmaets betalingsbetingelser? Og hvornår skal du betale? Før eller efter arbejdet? Eller skal der lægges en garantibetaling ved indgåelse af aftalen?
  • Referencer og anmeldelser: Som allerede nævnt har de færreste firmaer kundeudtalelser online. Så kan du ikke finde nogen på firmaets hjemmeside, bør du spørge efter dem. Og om du eventuelt kan få et telefonnummer eller en adresse til en kunde i lokalområdet, du kan spørge om deres oplevelse med firmaet.
  • Hvad koster det: Tilbuddet skal indeholde enten en pris på tagrenderens opgivet pr. meter tagrende. Eller en fast pris for hele opgaven. Samt oplysninger om, hvilke tillægsgebyrer der eventuelt kan udløses, hvis opgaven ikke kan løses til den aftalte pris. Samt betingelserne for, hvornår gebyrerne udløses.
     

Først, når du har klarhed over alle disse parametre, kan du træffe et sikkert, veloplyst og trygt valg af tagrenderens tilbud.

 

Skal du selv? Eller vil du have nogen til at rense dine tagrender?

Nu ved du en hel masse om, hvorfor det er en god idé at få et lokalt firma til at udføre professionel rensning af tagrenderne på din bolig. Samt hvordan du sikrer dig, at du ikke kommer til at betale for meget. Og hvordan du sikrer dig mod at få sagt ja til et tagrenderens tilbud, der er for godt til at være sandt.

Så rul op til oversigten over tagrenderens-firmaer i nærheden af dig – og udvælg de 3 firmaer, du er mest tryg ved at indhente tilbud på tagrenderens fra.